TDI.PL - tuning, chiptuning oraz eksploatacja silników diesla - FORUM

Biznes

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rabzus

• 569
Odp: Biznes
« Odpowiedź #15 dnia: 17 Października, 2022, 19:34:25 »
Akurat gdy chodzi o sam biznes to ja również chcę powiedzieć, że niezwykle ważną sprawą jest to aby wiedzieć jak wykonać właściwą prezentację biznesową. Ja zazwyczaj w takich momentach korzystam z pomocy https://www.mniejslajdow.pl/ i uważam, że to jest właściwy wybór.

« Odpowiedź #16 dnia: 06 Grudnia, 2022, 16:32:38 »
Przyznam szczerze, że mnie osobiście zainteresował leasing w przedsiębiorstwie tylko nie mam pojęcia, jak się do tego zabrać. Na szczęście na stronie wszib.edu.pl, udało mi się znaleźć treści związane z tym tematem. Mam nadzieję, że mi pomogą.

« Odpowiedź #17 dnia: 19 Stycznia, 2023, 21:01:47 »
Biznes to pojęcie jakie ma wiele definicji. Dla jednego będzie to prowadzenie sklepu przez internet, dla drugiego będzie to sprzedaż usług stacjonarnie. Dlatego tak ważne jest by wybrać odpowiednią dla siebie branżę, w jakiej czujemy się mocni. Poza tym musimy zadbać o mobilność bo nigdy nie wiemy kiedy trzeba będzie jechać w delegację lub na ważne spotkanie biznesowe. Stąd też najlepszą strategią jest wybór samochodu nowego, a sprawdzoną marką będzie Dacia. W tej kategorii nie ma sobie równych, co pokazuje wiele recenzji jakie znajdziecie na portalach motoryzacyjnych. Serwis Dacia to miejsce z jakiego prawdopodobnie nie będziemy musieli korzystać jednak w razie problemów spotkamy się tam z profesjonalnym podejściem.
« Ostatnia zmiana: 06 Lutego, 2023, 18:25:37 wysłana przez AnetaGuminska »

« Odpowiedź #18 dnia: 15 Marca, 2023, 13:31:12 »
Mogę ci polecić firmę Wallester - https://business.wallester.com/pl/budget-management. To właśnie on oferuje wygodne rozwiązania do zarządzania budżetem dla firm. Zapewnia to prosty i przejrzysty sposób kontroli wydatków, a jednocześnie umożliwia korzystanie z dodatkowych funkcjonalności, takich jak karty płatnicze dla pracowników. Dzięki Karcie Zakupu Mediów firma może szybko i łatwo opłacić kampanie reklamowe i kontrolować koszty reklamy. Dodatkowo, narzędzia dostępne na pulpicie nawigacyjnym Wallester ułatwiają kontrolę budżetów i śledzenie wydatków, co pozwala firmie lepiej zarządzać finansami.

Offline susu

« Odpowiedź #19 dnia: 22 Kwietnia, 2023, 17:43:57 »
A czy ktoś z  was  może  kojarzy, które  sklepy chemiczne  są godne uwagi? Wiecie chodzi mi o to, aby kupić do swojej firmy testy laboratoryjne i inne  artykuły dzięki, który będę mogła sprawdzać jakość wyrobów, a także przeprowadzać odpowiednie analizy. Nie wiem, ale ponoć Argenta  specjalizuje się  w dostawie artykułów laboratoryjnych - czy to prawda?

Offline susu

« Odpowiedź #20 dnia: 02 Czerwca, 2023, 21:08:23 »
Na pewno warto pomyśleć nad tym - co zrobić, aby jeszcze łatwiej i efektywniej prowadziło się nasz  biznes. Fajną sprawą są dzisiejsze  innowacyjne programy, które wiele  procesów  w firmie mogą usprawnić. Zobaczcie przykładowo na https://atomerp.pl . Myślę, że ten system wam się spodoba.